Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Influencer chce být „stoprocentní“ Korejec: Nechá si zmenšit penis na korejský průměr!

Autor: pma - 
10. února 2022
17:52

Korejský hudební styl K-pop se dostává čím dál častěji na přední příčky hitparád i v cizích zemích a po celém světě má mnoho fanoušků. Jednou z nejslavnějších skupin tohoto žánru je kapela BTS. Tu bezmezně zbožňuje i britský influencer Oli London (32). Jeho láska ke skupině dosáhla takové úrovně, že Oli podstoupil desítky plastických operací, aby se vzhledově přiblížil svým oblíbeným Korejcům. Teď chce zajít ještě dál. Plánuje si zmenšit penis na korejský průměr!

S plastikami začal influencer Oli London (32), kterého na Instagramu sleduje přes půl milionu lidí, v průběhu roku 2013. Absolvoval jich už více než dvacet. Několikrát si dal operovat nos, zvětšit rty či zúžit oči, aby se vzhledem přiblížil asijskému ideálu krásy.

Nejnovějším rozhodnutím Oli ale mnohé své fanoušky šokoval. Jelikož chce být Korejcem se vším všudy, rozhodl se, že si nechá zmenšit svůj pohlavní úd. „Nechci tím nikoho urazit, ale v Koreji je průměrná délka penisu 8,89 cm. A lidé si ze mě pořád utahují, že díky tomu nejsem stoprocentní Korejec,“ uvedl pro Newsweek influencer. „Chci ve své proměně tedy zajít tak daleko, že si nechám zmenšit přirození na korejský průměr,“ upřesnil Oli.

Dokonce si už i zjišťoval, kde by tento zákrok mohl podstoupit. „Mohu si to dát udělat v Thajsku. Je to tam levnější a na takové úpravy jsou vlastně zvyklí, protože dělají mnoho změn pohlaví,“ upřesnil influencer. Až se pro zmenšení rozhodne, určitě o tom dá veřejnosti vědět, přislíbil.

Video  Influencer chce být stoprocentní Korejec. Podstupuje miliónové plastiky a teď i zmenšení penisu!  - Instagram.com/londonoli
Video se připravuje ...

Oženil se za plastovou figurínu

Lásku ke korejské popkultuře si Ol vypěstoval už v mládí, kdy odjel do Koreje vyučovat angličtinu. To bylo v roce 2013, kdy asijskému vzhledu doslova propadl a začal svůj zjev okamžitě předělávat. Zamiloval se také do úspěšné korejské hudební skupiny BTS, konkrétně do zpěváka Park Ji-mina.

Do současnosti podstoupil už desítky operací, aby vypadal jako on a v Las Vegas se dokonce oženil s jeho plastovou figurínou. „Byl to citlivý obřad. Ji-min je můj idol. Utratil jsem hodně peněz, abych vypadal jako on a teď jsem si ho vzal. Je to jako sen,“ uvedl mladík v minulosti.

Oli sám sebe identifikuje a vnímá  nebinární a transrasovou osobnost. Na svých sociálních sítích dokonce v minulosti uvedl, že o sobě používá na „zájmena oni/oni/korejský/Jimin a že je aktuálně v proces přechodu bílé rasy na asijskou“.

 

Video se připravuje ...
Další videa