Po rozpadu dvouletého vztahu se zhrzený mladík obrátil na média, aby se všichni dozvěděli, jaká "Zuzanita skutečně je". Podle něj si v řadě oblastí života pořádně vymýšlí, a když mu zlomila srdce, rozhodl se nenechat to jen tak. „Já vás hlavně jen prosím, ať vyjde pravda najevo,“ obrátil se mladý Jozef na redakci Blesku. 

S penězi, které do ní za ty dva roky nastrkal, se už prý rozloučil. Ocenil by ale, kdyby se mu vrátila alespoň částka za plastiku zadku. Tu jí postupně celou uhradil. Poslední 3 tisíce eur (73 tisíc korun) z celkových 10,6 (261 tis. korun) jí mě přitom dát, aby mu odpustila jeho prohřešky a vzala ho po hádkách zpátky. Ačkoli si ale influencerka peníze vzala, s mladíkem se stejně rozloučila. 

To ho namíchlo natolik, že se obrátil na několik médií v Česku i na Slovensku, a převyprávěl jim svůj srdceryvný příběh o starší tygřici, která ho roky finančně vysávala. 

Zaplatil jen část

Podle Žilinčíkové ale všechno bylo trochu jinak, než jak Jozef říká. „Je pravda, že s dotyčným jsem se vídala a tvořili jsme víkendový pár,“ uvedla pro Blesk. 

„Co se týče operace mého zadku, že mi to zaplatil celé on, to vůbec není pravda,“ rozporuje jeho tvrzení. „Je pravda, že mi přispěl finanční částkou... Daroval mi to jako dárek na moje narozeniny,“ řekla s tím, že ji prý k zákroku Jozef sám přemluvil.

„Protože se mu líbí velké zadky, tak mi sám navrhl, že bych si mohla jít nechat udělat prsa nebo zadek do Turecka... Vybrala jsem si zadek, protože prsa už netoužím mít větší,“ prozradila. Operace v Turecku nakonec nedopadla, a tak se o rok později vypravila do Španělska. I tentokrát ji Jozef nadšeně podporoval. Mělo jít prý o dárek k jejím 36. narozeninám. „Nezaplatil mi celou operaci, jak dotyčný tvrdí,“ říká Zuzanita. 

Po příletu domů na influencerku čekalo kruté překvapení. „U dotyčného se provalila komunikace s neznámou ženou, kterou s ní vedl celou dobu, když jsem se já zotavovala ve Španělsku... Možná ještě i před tím, jelikož zprávy mazal. Ale tyto nestihl, zapomněl... Možná to byl osud, abych mu na to přišla,“ říká dnes Zuzanita. 

Komunikace měla zahrnovat flirtování, pomlouvání Zuzany a dokonce i plány do budoucna a slova o svatbě. „Urazil a ponížil mě na celé čáře. Komunikaci s ní jsem si vyfotila do telefonu, abych měla důkaz, že se mi to celé jen nezdálo,“ prozradila glamour modelka. 

„Na základě tohoto jsem se rozhodla ukončit tento vztah, protože si mě nevážil a za mými zády kul pikle s jinou ženou... Vždyť bych musela být hloupá a zoufalá, zůstat s někým, kdo si mě neváží,“ uvedla. 

Strach o bezpečnost

Kvůli rozchodu se teď chce podle Žilinčíkové mladík mstít tím, že ji pomlouvá a peníze, které jí daroval, chce nazpět. Tady ale problémy nekončí: Jozef prý obvolává i její rodinu, kamarády a známé. „Obtěžuje mě v mém bydlišti, svévolně mi vchází na dvůr, narušuje moje soukromí – musela jsem to už řešit i s policií,“ popisuje.

Slova o policii potvrdil i Jozef. Ten prý podle svých slov na muže zákona dobrovolně počkal, v klidu se s nimi pobavil a oni mu doporučili, aby vše vyřešil s právníkem. 

Zuzanita ale jeho verzi o klidném povídání a "šíření pravdy" úplně nesdílí. „Musím říct, že jsem se v životě necítila tak ohroženě, jako teď. Bojím se, co ještě vymyslí, jen aby se mi pomstil jako odvrhnutý milenec,“ stýská si influencerka, která prý na mladíka již podala trestní oznámení. 

VIDEO: Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu!

Video
Video se připravuje ...

Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! Martin Mol

Fotogalerie
89 fotografií