"Rodina Foo Fighters je otřesena tragickou a předčasnou ztrátou milovaného Taylora Hawkinse," stálo v prohlášení na sociálních sítích. A krátce po oznámení této smutné události přišla policie s prohlášením, že za smrtí Taylora Hawkinse mohou být drogy, jak uvádí britský deník The Sun. 

Kapela uvedla, že byla "zdrcena" tragédií, která je donutila odstoupit z koncertu v Kolumbii a zrušit své turné po Jižní Americe. Místní zprávy uvádějí, že bubeník trpěl bolestmi na hrudi, ale v době, kdy dorazili lékaři, byl již mrtvý. Bogotská policie v sobotu uvedla, že přesná příčina smrti ještě nebyla stanovena, ale podle bližších informací mohla smrt souviset s konzumací drog."

"Jeho hudební duch a nakažlivý smích s námi zůstane navždy," stojí v prohlášení, které kapela poslala do světa kanály po sociálních sítích. "Z celého srdce stojíme při jeho ženě, dětech a celé rodině. A právě pro ně prosíme o ohleduplnost a respektování soukromí v této neskutečně tragické chvíli," dodala kapela.

VIDEO: Bubeníka Foo Fighters Taylora Hawkinse našli bez známek života v hotelovém pokoji v kolumbijské Bogotě.

Video
Video se připravuje ...

Bubeníka Foo Fighters Taylora Hawkinse našli bez známek života v hotelovém pokoji v kolumbijské Bogotě těsně před koncertem Profimedia.cz

 

Fotogalerie
25 fotografií