Van Outenová popsala, že měla v patnácti letech pohlavní styk s dospělým mužem. Incident ale zdaleka neprobíhal podle plánu. Její tehdy třiadvacetiletý společník si všechno bez jejího vědomí natočil na video. Když se po letech proslavila, video zveřejnil. 

Video nějaký čas kolovalo po internetu a dohledatelné je ještě dnes. „Uvědomila jsem si, že je to teď častější, než kdy dřív,“ popsala herečka pro britský deník The Sun. Ačkoli mluvit o traumatickém zážitku pro ni není jednoduché, učinila tak hlavně kvůli své dceři Betsy (12). 

„Jsem teď máma dvanáctileté dcery. Doufám, že když promluvím o svých vlastních zkušenostech, ať už dobrých, či špatných, že to upozorní na problémy a dá jí to dobrý příklad,“ svěřila se.

K incidentu došlo v osmdesátých letech, trauma, které jí celá záležitost způsobila, ale van Outenová překonává dodnes. „Později se ukázalo, že nejsem jediná dívka, které to udělal. Policie zjistila, že jich bylo mnohem víc. Případ šel k soudu a odhalil, jaký ten člověk doopravdy je,“ uvedla herečka. 

VIDEO: Blesk Podcast: Ukrajinky na prodej? Válka pomáhá obchodu s bílým masem

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Ukrajinky na prodej? Válka pomáhá obchodu s bílým masem Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií