Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dva muži měli na Třebíčsku znásilnit ženu v poli: Jeden z nich vždy hlídal, na ženě se vystřídali

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
16. března 2022
12:05

Jihlavští kriminalisté vyšetřují otřesný případ znásilnění ženy. K činu mělo dojít loni v září u Dalešické přehrady na Třebíčsku. Dva muži zatáhli do kukuřičného pole ženu a jeden po druhém ji znásilnili. Jeden z nich vždy mezitím hlídal.

Zničehonic se ženě (39) změnil život. Minulý rok v září ji do kukuřičného pole u vodní nádrže Dalešice na Třebíčsku v Kraji Vysočina zatáhli dva dělníci. Následně ji přinutili k pohlavnímu styku. Ženu nejdříve znásilnil jeden z mužů.

Druhý muž mezitím, co jeho komplic zneužíval ženu, opodál hlídal, informoval server Deník.cz. Pak se vystřídali… K tomu všemu mělo navíc dojít za bílého dne! Případem se začala zabývat tamní kriminální policie, nakonec si případ převzali krajští kriminalisté v Jihlavě. Jednomu pachateli je 48 a druhému 28 let.

„Mohu potvrdit, že kriminalisté z obecné kriminality se případem zabývají,“ sdělila Blesku mluvčí policie Kraje Vysočina Dana Čírtková. Komentář k případu si vyhradilo ale Krajské státní zastupitelství. Podle Deníku je přitěžující okolností to, že žena trpí lehkou mentální retardací.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání