Modelka Kara Del Torová rozhodně ví, jak k sobě připoutat pozornost. Na otvíračce exkluzivního butiku Revolve Social Club jen pro vyvolené  se objevila v průhledných šatech ze třpytivého materiálu, pod které si nevzala žádnou podprsenku. Všem tak bez okolků ukázala své bradavky.

Aby toho nebylo málo, šaty byly po straně po celé délce rozstřižené a obě poloviny dohromady drželo jen několik zavázaných šňůrek. Tařiny křivky tak byly z velké části odhalené.

Na první pohled to vypadalo, že si pod šaty modelka nevzala ani spodní kalhotky. Při bližším pohledu se ale na kůži Taře rýsovala tenká gumička, která naznačovala, že tam malinká tanga přece jen budou...

»Riskantní záležitost«

Ačkoli se na sociálních sítích svěřila, že je tento model „riskantní záležitost“, zdálo se, že jí to vůbec nevadí. Ba naopak! K fotografům se vděčně natáčela právě svou nahou stranou. Šňůrky byly přitom uvázané tak na volno, že to vypadalo, že jí každou chvíli vypadne ňadro ven. 

Tara jako méně známá herečka a modelka zkrátka zapojila všechny své zbraně, aby upoutala. Ostatně není divu! O pozornost na akci bojovala s megahvězdami jako Kim Kardashianová (41), Alessandra Ambrosiová (40), Sara Sampaiová (30), Elsa Hosková (33), Winnie Harlowová (27) a mnohé další. 

VIDEO: Svérázný protest moskevské policistky

   

Video
Video se připravuje ...

Svérázný protest moskevské policistky Reprofoto Youtube

Fotogalerie
61 fotografií