Anatolij se snaží co nejrychleji sehnat víza pro manželku Olgu a dceru Světlanu, aby mohli z Ukrajiny přiletět do Spojených států. „Jak se může profesionálům něco takového vůbec stát? Nedává to smysl,“ říká Světlana, Halynina mladší sestra. Herci samotnému ale rodina odpustila.

To dokázalo i nedělní dojemné setkání Baldwina s manželem a synem (8) kameramanky. Herec se s Matthewem Hutchinsem objal a poprosil ho za odpuštění, což ostatně potvrdil i na twitteru. „Nic nemůže vyjádřit můj žal nad tragickou nehodou, která vás připravila o manželku a matku,“ napsal herec, který nabídl rodině svoji podporu.

„Je vidět, jak strašně za těch pár dní zestárl,“ popsal známý Aleca Baldwina pár dní po tragédii. Herec už oznámil, že ruší svoje „ostatní projekty“. „Je zničený, potřebuje čas, potřebuje se vyrovnat s tím, co se stalo,“ prozradil hercův přítel.

Ranč Bonanza Creek, kde během natáčení westernu Rust k neštěstí došlo, osiřel. „Ten film už nikdo nedodělá, to je konec,“ odhadl osud nízkorozpočtové kovbojky jeden člen štábu. „Vyšetřování budou následovat soudní žaloby,“ tipuje zdroj s tím, že od filmu dají všichni raději ruce pryč.

Podle zákonů státu Nové Mexiko hrozí za zabití člověka z nedbalosti trest vězení do 18 měsíců. Baldwin sice zbraň nepřipravoval, takže prst viny ukazuje na zbrojířku Hannah Gutierrezovou-Reedovou (24) a asistenta režie Davea Hallse, který herci podal zbraň s tím, že je bezpečná.

Podle analytika Paula Callana ale existuje možnost, že pistoli nabil někdo ze msty. Pak by šlo o promyšlenou vraždu a vyšetřování by se muselo vydat úplně jiným směrem...

VIDEO: Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

Video
Video se připravuje ...

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra reuters

Fotogalerie
66 fotografií