Úvodní díl nové řady tanečního pořadu StarDance z produkce České televize se podle webu MediaGuru stal s velkým náskokem nejsledovanějším pořadem sobotního večera a také celého dne. Vidělo ho 1 milion a 543 tisíc diváků starších 15 let, což je úspěch skutečně slušný. Na druhém místě sledovanosti se totiž umístil seriál Dvojka na zabitíJakubem Prachařem (38) a Sarou Sandevou (24) na Primě, který si nenechalo ujít 731 tisíc milovníků krimi žánru, a komedii Špindl 2 na třetím místě, na který vsadila Nova, vidělo „jenom“ 484 tisíc lidí. Nemusíme asi zdůrazňovat, že rozdíl je to skutečně značný.

Stejně jako ve sledovanosti, kde se tento populární pořad plný elegance a noblesy dostal bezkonkurenčně na první místo, je podle sázkových kanceláří bez konkurence také favorit letošní řady. Má jím být sympatický herec Jan Cina (33). Ten již v pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas předvedl svůj nesporný hudební talent, zároveň však také dokázal, že tanec mu cizí není.

Taneční průpravu má i díky muzikálům, v nichž účinkuje, takže uznával, že má oproti svým kolegům jistý náskok. „Asi lehce. Ale se společenským tancem zkušenost vlastně nemám,“ nechal se ještě před začátkem soutěže slyšet talentovaný mladý muž, jenž zazářil například v pohádce Čertí brko či v mrazivé minisérii Herec.

VIDEO: Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita! David Turek

Po Cinovi se vsází ještě na krasobruslaře Tomáše Vernera (35) a farářku Martinu Viktorii Kopeckou (35). Za nimi se drží herečka Simona Babčáková (48) se zpěvákem Miraiem Navrátilem (29) a herečka Marika Šoposká (31), pro kterou by mohla být velkým kladem oblíbená role lékařky Bibi z Ordinace v růžové zahradě 2.

Zda se ale předpovědi sázkařů skutečně vyplní, to ukáže až čas a další kola StarDance, kdy se začne naplno hlasovat. V předchozím ročníku byl také dlouho favorizovaným herec Matouš Ruml (36), jenž se proslavil v sitcomu Comeback. Ve finále, kterého se účastnil ještě s herečkou Veronikou Khek Kubařovou (34) a rybářem Jakubem Vágnerem (39), ho však porazila herečka se širokým úsměvem, známá třeba z komedie Ženy v běhu.

Fotogalerie
127 fotografií