Zatímco Björn Ulvaeus (76) a Benny Andersson (74) si po rozpadu kapely v roce 1982 díky muzikálům Chess a Mamma Mia! přišli na tučné sumy, jejich kolegyně a exmanželky čekalo soukromé peklo.

Zoufalý vztah

Blonďatá Agnetha Fältskogová (71) po rozvodu s Björnem vystřídala několik milenců, žádný vztah však nevyšel. Když její matka v 90. letech spáchala sebevraždu skokem z okna, vrhla se zpěvačka (zřejmě ze zoufalství) do náruče vlastního stalkera Gerta van der Graafa (55)! Randili dva roky, poté ji další čtyři pronásledoval. Agnetha nakonec před slávou utekla na venkov.

Nehoda a rakovina

U tmavovlasé Anni-Frid Lyngstadtové (75) to po svatbě s německým princem Heinrichem Reussem (†49) v roce 1992 vypadalo na pohádkový konec, štěstí ale netrvalo dlouho. V roce 1998 jí dcera z prvního manželství (†30) zahynula při autonehodě, o rok později Heinrich podlehl rakovině. V posledních letech se její život opět obrací k lepšímu, randí s britským vikomtem a společně žijí v rezortu ve Švýcarsku.

Nové singly bodují

ABBA opět ovládla hitparády. Písně I Still Have Faith In You a Don’t Shut Me Down se v té britské umístily na 6. a 7. příčce, na YouTube mají dohromady celkem 18,6 milionu zhlédnutí.

Video: Dvojnásobný vítěz San Rema Francesco Gabbani očaroval Vary! 

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný vítěz San Rema Francesco Gabbani očaroval Vary! 

Fotogalerie
23 fotografií