Na galavečer prostějovská rodačka vytáhla prý jedinou róbu, kterou má aktuálně v šatníku. „Šaty od Dolce & Gabbana jsou patnáct let staré,“ nestyděla se přiznat.

Muže, kterého měla po svém boku, ale z »loňské kolekce« nevytáhla. Poprvé od smrti manžela a producenta Rica Ocaseka (†75) vyrazila do společnosti s režisérem a scenáristou (mj. Moneyball nebo Sociální síť) Aaronem Sorkinem (59).

Na galavečer šel s nadějí, že by mohl vyhrát už svou druhou sošku, historické drama Chicagský tribunál, které režíroval, bylo nominované na nejlepší film. Nevyhrál, i na to ale Pavlína byla připravena!

„Došlo mi, že díky zlatým šatům vypadám tak trochu jako ten Oscar – takže pro případ, že by Aaron žádného nevyhrál – pořád si může jednoho odvést domů,“ vtipkovala vdova.

Slavnost filmařů, byť letos pojatou kvůli pandemických opatřením zcela jinak, si prý dokonale užila. „Bylo to krásné. V sále díky vší té ventilaci sice mrzlo, ale to mi aspoň umožnilo tulit se k mému doprovodu, který mě zahříval celou noc,“ švitoří zamilovaně manekýnka.

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
41 fotografií