Herečka Maisie Williamsová doslova vyrůstala před kamerami. Když začala s natáčením legendárního seriálu Hra o trůny, bylo jí pouhých 12 let. Od té doby vystřídala již mnoho jiných rolí a diváci ji tak viděli v různých podobách.

Asi největší proměnou prošla kvůli natáčení nového snímku Pistols o legendární kapele Sex Pistols, na kterém v současnosti pracuje. Ve snímku má ztvárnit modelku Pamelu Rooke (66), musela si proto vlasy i obočí obarvit na platinovou blond. A to už je velká změna sama o sobě.

Z malé dívenky je navíc dospělá žena, která se na plátně nebojí ukázat ani ňadra nebo pozadí. Ačkoli si někteří fanoušci na velkou změnu stále nemohou zvyknout, Maisie si svůj nový vzhled velmi užívá.

Na předávání cen GQ Men of the Year 2021 se objevila výrazně nalíčená v elegantních černých šatech s odhalenými zády, s obočím i vlasy důkladně odbarvenými a se kšticí pevně svázanou v utaženém drdolu. Na sociální sítě pak vystavila snímky z akce a sama sebe pochválila, jak jí to slušelo.

Právě obočí nebo hustá hříva byly přitom poznávacím znamením, díky kterým si herečku všichni zapamatovali. Když jsou teď věcí minulosti, vypadá umělkyně jako úplně jiný člověk.

VIDEO: Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec?

Video
Video se připravuje ...

Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec? Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
21 fotografií