Ztvárnila populární postavu Margaery Tyrrellové ve Hře o trůny a teď se ujala role novopečené maminky. Tedy, ve skutečnosti už před pár měsíci. Tajnůstkářská herečka příchod dcery potvrdila v nové epizodě podcastu „Thats After Life“ své kamarádky Esther Rantzenové, napsal server ET Canada.

 „Otěhotnět a mít dítě, dvě perfektní věci v době pandemie,“ vtipkovala herečka. „Možná budu znít trochu klišé, ale už si ji představuju za 30 let v baru, jak někomu povídá: ‚No jo, jsem covidové dítě‘,“ smála se blondýnka.

Hvězda posledních dvou dílů filmové série Hunger Games dodala, že jsou dceři tři měsíce, porodila ji tedy v lednu v době, kdy Británii svíral tvrdý lockdown proti šíření koronavirového onemocnění. „Je naprosto úžasná! Už si nikdy nebudu stěžovat na dlouhé natáčecí hodiny, protože spánkové deprivaci se nic nevyrovná,“ pokračovala.

Fanoušci Dormerové gratulují ve velkém, zároveň si přijdou lehce zrazeni – nejenže před nimi utajila těhotenství a porod, ale v podcastu neprozradila dceřino jméno. Alespoň vědí, že otcem holčičky je herec David Oakes (37), s nímž kráska z Tudorovců tvoří pár od roku 2019.

VIDEO: Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video
Video se připravuje ...

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií