Uprostřed rozjeté zábavy narozeninové párty v zahradě luxusního pražského hotelu Augustine se zničehonic objevil hollywoodský fešák, který v Praze natáčí pokračování seriálu Carnival Row. No, vlastně to tak „zničehonic" nebylo...

Byl tam dvakrát

Pozvala ho tam zpěvačka Elizabeth Kopecká (25), která vedle zpívání pracuje také u filmu. „Díky tomu se poznala s Orlandem již dříve při natáčení. Na mých narozeninách se s ním neplánovaně potkala na hotelové chodbě a pozvala ho na své vystoupení,“ prozradila Blesku oslavenkyně Čerešňáková. „Vystupovala dvakrát během večera a Orlando se na ni dvakrát přišel podívat. Bylo to milé a příjemné překvapení večera,“ řekla Eva s úsměvem.

Česká whisky

„Orlando netoužil po pozornosti druhých. Ale chutnala mu česká whisky, kterou degustoval a popíjel,“ popsala chování hvězdného hosta. Blooma pohledná a vnadná Elizabeth loni v lednu dovedla i na zápas hokejistů Kladna, kde se setkal s českým hokejovým bohem Jágrem. S tím byla mimochodem zpěvačka často spojována, než se ukázalo, že jeho novou láskou je Dominika Branišová (27). „Mezi mnou a Jaromírem je vše v kamarádském duchu. Sedli jsme si nejen pracovně, ale i lidsky,“ tvrdí Elizabeth, která v jeho klubu kladenských Rytířů pracuje jako marketingová specialistka.

Vybralo se půl milionu!

Narozeninová párty Čerešňákové byla spojená i s charitativní dražbou. Na kontě Nadačního fondu 4U2 přistálo půl milionu korun. „Díky bohu žiju v nadbytku, a tak pro mě pomoc druhým je opravdu tím nejkrásnějším narozeninovým dárkem. Věřím, že díky úspěšné akci, kterou svou účastí poctil i Orlando Bloom, se pozitivně změní životy stovky dětí,” pochvaluje si oslavenkyně.

Katy Perry v Praze řádí: Dortová bitva!

Orlando okukoval českou zpěvačku, přitom má pořád v Praze tu svoji! Snoubenka Katy Perry (36) se čerstvě pochlubila nefalšovanou dortovou bitvou z Muzea čokolády v Čestlicích u Prahy! Oblékla si speciální brýle, ochranný igelitový overal a s několika kamarády se pustila do šlehačkové řežby. „Jednou, po soutěži v pojídání dýňových koláčů a šlehačky na střední škole, to v mém nose páchlo jako zvratky několik dní. Teď se mi to stalo znovu,“ napsala zpěvačka k fotoreportáži z povedené akcičky.

VIDEO: Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl


Fotogalerie
28 fotografií