Zpěvačka Katy Perry, jejíž skutečné jméno zní Katheryn Elizabeth Hudsonová, a její snoubenec, herec Orlando Bloom (43), se těší z narození své dcerky Daisy Dove Bloomové. Na sociální síti se již teď, pár týdnů po jejím příchodu na tento svět, chlubí některými dárky, které plod jejich lásky dostal od jejich společných přátel. Pěnice, která nedávno uvedla svůj nový videoklip a album Smile, se nejvíce těší z těch, co jsou ručně dělané – jako právě dar od zpěvačky Taylor Swiftové.

„Slečna Daisy zbožňuje svou ručně vyšívanou dečku od slečny Taylor Swift! Doufám, že to bude taková ta dečka, kterou s sebou bude tahat celá léta, až se z ní nakonec stane neidentifikovatelný kousek látky, co si ho bude střežit v kapse ještě jako teenager,“ přála by si novopečená maminka Katy, a přidala i snímek oné zmiňované podušky. Ta je růžová, lesklá, hedvábná… a vysloveně dokonalá ve své nedokonalosti. Výšivka „Baby Bloom“ s kytičkou sice nevypadá jako od profesionála, ba právě naopak, látka je notně zkrabatělá, ale o to více je od srdce.

VIDEO: Outfity Katy Perry

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Swift rovněž šťastným rodičům poslala ručně psaný dopis (s datem 3. května, což znamená, že dárek byl poslán Katy dlouhé tři měsíce před porodem), což se v dnešní době moc často nevidí. V něm vysvětluje, proč malé Daisy posílá právě tento dárek: „Když jsem byla dítě, mým největším majetkem byl právě takovýhle kousek hedvábí…“ svěřila se blond kráska, která vyrůstala na malém městě v americké Pensylvánii, než se ve čtrnácti letech přestěhovala do Nashville v Tennessee, kde začala svou hudební kariéru jako country popová zpěvačka.

Dávné spory, které kdysi měla s Katy (obě dámy se dokonce dlouhá léta ignorovaly, než si veřejně odpustily ve svých videoklipech), jsou už dávno minulostí, a tento dojemný dárek je toho jasným důkazem…

VIDEO: Katy Perry jde volit, nahá!

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry jde volit, nahá! Youtube.com

Fotogalerie
78 fotografií