Místo toho, aby se zpěvačka Katy Perry účastnila prvního virtuálního předávání cen MTV Video Music Award, které ocenilo vizuální díla vytvořená největšími hudebními hvězdami, starala se doma o svou novorozenou dcerku Daisy Dove. I přesto však na sebe dokázala upoutat pozornost! Sdílela totiž svou fotografii, která sice s velkou dávkou humoru, ale i tak dosti nemilosrdně zobrazovala její tělo pouhých pět dní po porodu.

Na snímku, který pětatřicetiletá popová hvězda pořídila pomocí zrcadla v koupelně, na sobě totiž měla kojící podprsenku v takzvané „nude“ barvě, tedy tělové, a vysoce vytažené šedé kalhotky, pod nimiž bylo vidět ještě stále velké bříško. Kromě toho byla nenalíčená a s neupravenými vlasy, a svá instastories doplnila vlastní písničkou s názvem Not the End of the World, což přeloženo do češtiny znamená, že to „není konec světa“, čímž patrně chtěla naznačit, že se ze svého poporodního těla nikterak nehroutí.

VIDEO: Katy Perry jde volit, nahá!

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry jde volit, nahá! Youtube.com

Přesto se však na sociálních sítích sama svěřila s obavami, jak získá zpět svou dokonalou postavičku předtím, než měla dítě. Vždy totiž byla velice štíhlá a mnohé ženy jí její figuru jenom tiše záviděly…

Zpěvačka každopádně pouhý den po narození dcery, kterou má s hercem Orlandem Bloomem (43), vydala své nejnovější album s názvem Smile, společně s novým videoklipem ke stejnojmennému singlu, v němž v pestrém kostýmu klauna naposledy ukázala bříško, v němž ještě tehdy rostl nový život. Díky těmto klipům tak bude mít na své těhotenství krásné a trvalé vzpomínky.

VIDEO: Outfity Katy Perry

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Fotogalerie
103 fotografií