Populární zpěvačka Katy Perry, jejíž skutečné jméno zní Katheryn Elizabeth Hudsonová, patří k nepřehlédnutelným celebritám, které se nestydí provokovat a být, jak se říká, vidět. A jak se zdá, ani její těhotenství ji neodradí od toho, aby s celým světem sdílela příspěvky mapující její soukromí, například záznam ultrazvuku svého očekávaného dítka, které bude mít s hercem Orlandem Bloomem (43). Její vyšetření se ale zvrhlo naprosto nečekaným způsobem – a tak není divu, že několikavteřinové video během čtyřiadvaceti hodin posbíralo více než 7 milionů zhlédnutí.

„Když vám vaše nenarozená dcera ukáže prostředníček z lůna, víte, že to bude stát za to,“ vtipkovala na instagramu interpretka hitů Roar, Hot N Cold či Dark Horse. A skutečně, na ultrazvuku to doopravdy vypadá, jako kdyby miminko, procvičující si v děloze končetiny, poslalo svou maminku či snad pana doktora jedním vztyčeným prstíkem „někam“.

Vulgární gesto ale nikoho nepohoršilo. A dokonce ani nepřekvapilo! Dokonale se totiž hodí k mamince Katy Perry, co si koronavirovou karanténu krátí například nošením nejrůznějších praštěných kostýmů (předvedla se už jako slonice z Disneyovky, rolička toaletního papíru či dezinfekce).

„Přesně jako její mamka,“ reagovala například krásná britská zpěvačka kosovsko-albánského původu Rita Ora (29). „Je geniální,“ myslel si módní fotograf Mert Alas (49) a módní návrhářka Misha Nonooová (35), blízká kamarádka bývalé herečky Meghan Markleové (38), na legrační záznam napsala jen: „jak vzrušující!“.

VIDEO: Trocha inspirace? Podívejte se na outfity Katy Perry!

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Fotogalerie
89 fotografií