Nebýt předčasného odchodu, založila by prý autorka hitů Back to Black a Rehab rodinu. Na otázku, kde se vidí za 10 let, Winehousová odpověděla: „Chtěla bych mít děti, dvě nebo tři,“ zmínila podle serveru Mirror v dávném interview, které se objeví v novém životopisném dokumentu BBC Reclaiming Amy.

Přítelkyně Winehouseové Chantelle Dusettová a Catriona Gourlayová její nenaplněné tužby potvrdily. „Chtěla být mámou. Byla by úžasnou, nádhernou mámou,“ posteskly si dámy pro server Mirror.

Zpěvačka v posledních letech svého života nebojovala pouze s těžkou závislostí na drogách a alkoholu, ale i vlastní sexualitou. Gourlayová v dokumentu přizná, že s talentovanou umělkyní byly vlastně mnohem víc než přítelkyně.

„Amy mi nechávala vzkazy, zatímco jsem spala. Stálo v nich, že jsem nejkrásnější dívka, jakou kdy viděla, nebo jak můžu být tak krásná, když spím. Náš vztah byl jedinečný, nepopsatelný, milovaly jsme se, ale vnímala jsem, že ji vlastní pocity velmi mátly.“

Romantické pletky se ženou nejsou veřejnosti známé. Amy Winehouseová byla před smrtí v turbulentním vztahu s narkomanem a násilníkem Blakem Fielder-Civilem (39), kterého opustila v roce 2009. Dva roky na to s 4,16 promile alkoholu v krvi opustila i tento svět.

VIDEO: Amy se pod vlivem omamných látek potácí po podiu a pokouší se zpívat.

Video
Video se připravuje ...

Amy se pod vlivem omamných látek potácí po pódiu a pokouší se zpívat. Youtube.com

Fotogalerie
85 fotografií