Takhle si svou premiéru na filmovém festivalu rozhodně nepředstavovala. Manželka herce Joshua Jacksona (43), představitele sympaťáka Paceyho ze seriálu Dawsonův svět, musela vynechat společenské akce a strávit dopoledne na policejní stanici. Neznámí pachatelé jí z pokoje odcizili hodnotné šperky, a to včetně snubního prstenu její matky.

Krádež se odehrála v pátek ráno, den po premiéře filmu After Yang, na které se Turner-Smithová blýskla ve špercích ze zlata a diamantů od Gucciho. Zloději si podle všechno počkali, až se herečka se svou dcerou odeberou na snídani, a teprve pak se pustili do akce.

Místní policie pro tiskovou agenturu AFP uvedla, že neodhalila známky násilného vniknutí do pokoje. Hodnota ukradených šperků prozatím nebyla vyčíslená.

„Nemyslela jsem si, že poslední den v Cannes strávím 2,5 hodiny na policejní stanici,“ napsala kráska na twitter dva dny po nešťastném incidentu. Cannes je očekávanou událostí nejen pro filmaře a herce. Pečlivé přípravy na festival probíhají také v podsvětí.

V minulosti se letovisko u Azurového pobřeží stalo dějištěm velkolepých loupeží. Například v roce 2013 gang zvaný Růžový panteři ukradl z luxusního hotelu Carlton diamanty šperky v hodnotě 102 milionů eur. Jednalo se o největší loupež klenotů ve Francii.

VIDEO: Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami

Video
Video se připravuje ...

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami Profimedia

Fotogalerie
81 fotografií