Modelka s palestinskými kořeny se na premiéře filmu Three Floors v rámci festivalu v Cannes zasloužila o zdaleka nejzuřivější zájem fotografů. Hadidová navlékla své oslnivé křivky do černého sametového šatu s ohromným dekoltem skoro až k pupíku. Odhalené poprsí pak vyřešila vskutku originálně – zahalila ho obrovským zlatým šperkem ve tvaru obráceného rozvětveného stromu. Nebo to měl být tvar průdušek?

Dráždivých outfitů se však na promenádě do kinosálu mihlo mnohem více. Věčná provokatérka Candince Swaneopoelová (32) obtáhla své majestátní tělo bílými elastickými šaty, pod nimiž neměla spodní prádlo.

S kůží na trh šla také modelka Taylor Hillová (25), která k premiéře filmu Peaceful oděla průsvitné černé šaty s výšivkou a průstřihem na zádech. Švédská modelka Victoria Silvstedtová (46) v bezramínkové flitrové róbě se závojem barvy fialek zase připomínala bohyni.

O první místo v soutěži »Bizár sezóny« letos, ostatně jako každý rok, soutěží ruská herečka a televizní hvězda Elena Leninová. Blondýnka je v Cannes pečená vařená a potrpí si na extravagantní šatstvo i účesy. Na premiéře filmu Benedetta díky nagelovaným vlasům připomínala zlatý neumytý štětec. Tyto a další sexy módní výstřelky z letošního ročníku Cannes naleznete v naší galerii.

VIDEO: Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami

Video
Video se připravuje ...

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami Profimedia

Fotogalerie
79 fotografií