Nakupování přes internet frčí, bohužel v poslední době významně přibylo těch, kdo nechtějí dělat oboustranně výhodné obchody, ale chtějí bohapustě podvádět. Takhle stovky nakupujících sprostě obral o tisíce korun jeden e-shop, který láká na atraktivní oblečení a hračky. Jejich podmínkou je ale vždy platba dopředu, a to buď převodem na účet nebo bankovní kartou. 

V galerii vypadají všechny věci světově a kvalitně, takže se zákazníci jen hrnou, ale to, co pak přijde, je jako špatný vtip. „Já jsem jedna ze zákaznic! Tak pozor!“ přiznala se Henrieta Hornáčková, která mohla většinu toho, co jí přišlo, vyhodit.

Podobným šmejdům před rokem naletěla i zpěvačka Monika Absolonová, když jí její partner objednal kožené rukavice. „Myslím, že jsme super kavky, asi už si na internetu nic moc neobjednáme,“ povzdechla si tehdy zpěvačka.

Mělo se totiž jednat o originální značkový produkt, jenže místo toho dorazil jen »šmejd«, který z jedné strany vypadá v pořádku, ale z druhé strany je očividně ze zcela jiného materiálu. Tehdy tak vlastně přišli o 3 750 korun.

VIDEO: Co takhle svatba, Henrieto? Kráska z Cest domů Hornáčková po porodu otočila!

Video
Video se připravuje ...

Co takhle svatba, Henrieto? Kráska z Cest domů Hornáčková po porodu otočila! Markéta Reinischová

Fotogalerie
33 fotografií