Samozvaná královna instagramu Plačková se koncem roku 2020 ocitla pod skalpelem renomovaného ukrajinského plastického chirurga, kterého navštívila také zpěvačka Dara Rolins (48) kvůli bortící se nosní přepážce.

Zuzana si jeho šikovné ručičky sice pochvalovala, s výsledkem za 33 tisíc eur, v přepočtu kolem 839 tisíc korun, se ale světu zdráhala pochlubit. Poprvé „vyvenčila“ nový obličej v rámci předávání cen Social Awards, byť stále schovaný za výraznou vrstvou malovátek.

Před pár dny se Plačková konečně odhodlala ukázat předělaný obličej. Na instagramu zveřejnila několik videí bez make-upu a vyvarovala se užití jakéhokoliv zkrášlujícího nebo vyhlazujícího efektu. „Zdravím vás úplně poprvé bez filtrů a bez make-upu, nestihla jsem se ještě namalovat,“ citoval influencerku slovenský web Pluska.sk.

Plastika obličeje není jedinou proměnou, kterou si Zuzana v poslední době prošla. Nedávno se vrátila ze Srí Lanky, kde tři týdny podstupovala nejrůznější léčivé a detoxikační rituály. „Ayurveda style. Procedura, kde na mě natřeli různé bylinky, které jsou vhodné na detox těla, a také požírá tuk. Po 30 minutách na sobě jdu s tímto na 15/20 minut do něčeho jako sauna, je to pecka, neboť ty bylinky jsou jak scrub na tělo a mám po nich krásnou pokožku,“ popisovala omlazená a „toxického odpadu“ zbavená Plačková, co zanedlouho oslaví 30. narozeniny.

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
81 fotografií