Představitelka Brendy Walshové z výše zmíněného legendárního seriálu, jenž se před lety dočkal neúspěšného pokračování, teď navzdory nemoci a skličujícím důsledkům pandemie koronaviru prožívá šťastné období.

Dohertyová se v jednom kuse obklopuje slavnými přáteli, častým návštěvníkem její rezidence je herečka Sarah Michelle Gellarová (44), s níž podniká různé šílenosti, naposled se zase fanouškům na instagramu ukázala po boku hereckého kolegy Chada Michaela Murraye (39).

Právě s ním Dohertyová zahájila první pracovní závazek po delší době. Oba se totiž objeví v připravovaném temném seriálu The Fortress a Shannen potenciální diváky už nyní láká malými náhledy do zákulisí.

Na novém snímku přímo z natáčení je Shannen vedle zakrváceného Bruce Willise (66), na sobě má velitelskou uniformu a vypadá naprosto skvěle. „Sakra dobrý den v práci to byl,“ okomentovala svůj příspěvek. Fanoušci v komentářích nešetřili superlativy a byli štěstím bez sebe, že svou oblíbenou hvězdu vidí v dobrém rozpoložení a plně zaměstnanou prací.

VIDEO: Shannen Dohertyová mluví o své nemoci

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty mluví o své nemoci Youtube.com

Fotogalerie
100 fotografií