Už jako malou ji fascinovaly barbíny a všechno holčičí, jenže striktní Jessyini rodiče ji v jejích tužbách oblékat se jako pochodující růžová žvýkačka nepodporovali. A tak když v roce 2019 Bunny dosáhla 18 let, přerušila školní docházku, odstěhovala se do Vídně a začala s plněním svých infantilních snů.

Zhruba 177 000 korun od rodičů stálo Jessyino první zvětšení dekoltu, z velikosti A se dostala na košíčky velikosti E. Krok, který její rodina okamžitě odsoudila, zvýšil blondýnce sebevědomí natolik, že nadšeně pokračovala nejen ve zvětšování hrudníku, ale přikročila i k výplni rtů.

Se svými novými přehuštěnými nárazníky velikosti K loni opanovala žebříček nejprsatějších mladých Evropanek. Celkově ji všemožné plastické operace stály 24 000 liber, v přepočtu více než 700 tisíc korun. Na svém Instagramu, kde ji prozatím sleduje kolem 17 tisíc fanoušků, Jessy opakovaně uvádí, že její proměna v nestoudnou „bimbo“ barbínu zdaleka nekončí. Ráda by se maximálně přiblížila svým idolům z komunity živých Barbie – Candy Charms či Alicii Amiry.

VIDEO: Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy

Video
Video se připravuje ...

Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy. Bára Horáková

Fotogalerie
54 fotografií