Plavovlasá modelka a příležitostná herečka Ireland Baldwinová často vkládá na svůj instagram odvážné snímky, díky nimž se snaží bojovat za „body positive“ vnímání ženského těla a podpořit sebevědomí svých followerů, jichž má jenom na této sociální síti více než 658 tisíc. Ireland je ostatně holka jako lusk - na rozdíl od vychrtlých modelek má co ukázat, její křivky pravidelně získávají tisíce lajků. S postavičkou krev a mlíko v tom nejlepším slova smyslu totiž vypadá tahle ztepilá Američanka spíše jako nějaká severská bohyně.

Na posledních snímcích Ireland pózuje nejprve v koupelně, kdy má na sobě pouze zajímavě střižené plavky se zvířecím motivem. Posléze zase uprostřed přírody, kdy vklouzla do džín a lehoučké krajkové braletky. Pod tu si ovšem nevzala podprsenku, a tak všem nabídla velice libý pohled na svá látkou nespoutaná ňadra.

„Komunitou důchodců se procházím takhle…“ popsala sérii rajcovních snímků, na což někteří její fanoušci reagovali varováním, aby přítomným dědouškům nezpůsobila infarkt. Další zase navrhovali, že by měli mít s sebou příruční defibrilátory.

VIDEO: Účes podle Hailey Baldwinové, Irelandiny sestřenice: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy.

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Hailey Baldwin: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy. David Hanuš

„Je neuvěřitelně osvobozující přestat si dělat starosti s tím, co si o vás ostatní myslí, ale také přestat být vězněm neustálého přemýšlení o tom, co můžete udělat, abyste se ostatním lidem líbili!“ Tak zní jedna z pouček Ireland.

Ta je dcerou Kim Basingerové, která zazářila ve snímcích jako je 9 a 1/2 týdne či L. A. - Přísně tajné, a Aleca Baldwina, o kterém se v poslední době píše především v souvislosti s jeho plodností. Je totiž sedminásobným otcem. Posledního dítka, co má se svou současnou manželkou Hilarií (37), se dočkal v březnu letošního roku. A to jen půl roku od narození jiného potomka.

Fotogalerie
76 fotografií