Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Andrea, která překvapila svět svými extrémními rty, opět šokuje: Zvětšila se i jinde!

Autor: shp - 
24. února 2021
06:00

Bulharka Andrea Ivanova (22) je ráda středem pozornosti. Moc dobře také ví, jak jí dosáhnout. Samozvaná lidská Barbie tvrdí, že má po botoxovém řádění ty největší rty na světě. Jenže to jí nestačilo. Musela si také nechat přifouknout poprsí. Takhle vypadá výsledek.

Při pohledu na Andreu je každému jasné, že za její vzhled určitě nemohou jen rodiče. Do svých rtů si nechala dávat výplně i botoxové injekce. To jí ale bylo málo. Stále chtěla, aby její rty byly větší a plnější. Nakonec si do nich nechala vpíchnout více než 20 injekcí s kyselinou hyaluronovou.

Výsledkem je, že její rty vypadají jako dva párky. Fotky mladé divy, které kolují po sociálních sítích, získávají hodně posměšných smajlíků i komentářů. Jenže ani to Andreu z bulharské Sofie nezastavilo v tom, aby pokračovala v dosažení vlastního ideálu krásy. Nyní se zaměřila na své poprsí.

Udělá cokoliv, aby vypadal jako Barbie

 „Udělám cokoliv, abych dosáhla svého vysněného vzhledu,“ nechala se slyšet mladá žena, která záměrně vypadá uměle. Jak uvedl portál Daily Star, Bulharka si nechala zvětšit ňadra z velikosti C na E. Zaplatila za to v přepočtu neuvěřitelných 90 tisíc korun. Po zákroku se její tělo prý zotavuje dobře.

Fanouškům Andrey, kterých má na instagramu přes 72 tisíc, se její vzhled pochopitelně líbí. „Vypadají skvěle,“ ohodnotil silikonová ňadra jeden z nich. „Rychlé zotavení,“ popřál další. Pomalu to už vypadá, že je Andrea na kosmetické chirurgii závislá. Se zákroky totiž přestat nehodlá.

Ňadra si nechá znovu zvětšit 

Ňadra si chce totiž zvětšit i v budoucnosti. „Chci zmínit, že podstoupím další operaci kvůli ještě většímu poprsí,“ nechala se slyšet peroxidová blondýna. „Budu mít ještě větší implantáty, protože u první operace byla omezení. Ale druhá operace bude WOW,“ dodala. Máme se tedy na co těšit...

Video: Rozhovor s českou Barbie

spania ( 24. února 2021 20:19 )

To snad není ani možné,že ze sebe může někdo dobrovolně něco takového udělat...Zrůda na pochodu To fakt nevidí jak je hnusná? A divím se i těm doktorům,že jí něco takového vůbec udělají,místo aby jí to rozumně vymluvili...

yokky ( 24. února 2021 15:09 )

Uzasne a tak vypada presne i jeji mozek­🐔🐔🐔🐔🐔🐐­🐐🐐🐐🐐🐐🐐­💋💋💋💋🆒🆒­🆒🆒

abil ( 24. února 2021 13:28 )

Zrejme zadnou panenku Barbie v zivote nevidela, jen slysela, ze ma velke rty a prsa. Kdyby takhle ty panenky vypadaly, holcicky by od nich utikaly s brekem, ze je to prisera. Problem je v doktorech, kteri kvuli penezum delaji z lidi zrudy a podporuji tak jejich psychicke uchylky. A evidentne je psychicky narusenych jedincu vic nez dost, kdyz se jim tahle/a podobne/ muze libit.

porgy1 ( 24. února 2021 13:08 )

Zřejmě chce získat titul Nejodpudivější tvor na světě

marlen52 ( 24. února 2021 12:53 )

fuj to jsem se lekla

Zobrazit celou diskusi