Kvůli pandemii koronaviru přišel Peter Nagy o téměř všechny koncerty a vystoupení. Nelení. Pustil se do zvelebování zahrady, která je součástí jeho vily. Ta skutečně bere dech, protože je osázená stromy, pnoucími květy a nechybí tu ani staré piano.

Podzim trávil právě tady, a to nejenom popíjením kávy pod stromy, kde má zařízené sezení, ale i hraním a vyráběním krmítek pro ptactvo. „V naší zahradě se snažíme pomáhat přežít zimu i ptákům. Je to krásný pocit, když ráno čeká na krmení zástup vrabců, hrdliček, sýkorek...,“ okomentoval fotku s několika krmítky muzikant.

VIDEO: Peter Nagy: Mám rád všechny ženy.

Video
Video se připravuje ...

Peter Nagy: Mám rád všechny ženy. Michaela Nováková

Podzim jeho zahradu zasypal listím, a tak se Peter pustil do hrabání a uklízení. „Nikdy jsem se nebál práce, tak jsem byl vychovaný, ale když jsem před revolucí kupoval první dům, netušil jsem, jak se mám starat o zahradu. Netušil jsem, že je to tak časově náročné. A mnohdy i fyzicky. Neuškodí mi to! Fitka nám zavřeli, tak to je docela fajn náhrada. Druhá zahrada mého života je mnohem lehčí. Těším se ze zázraku přírody. Dnes se těším z barev listí, to mi stačí na přežití. Nádhera,“ pochlubil se Nagy.

Jeho zahrada se zákoutími, jež dotvářejí vintage doplňky a všemožné kousky z bazarů, je opravdu skvostná a romantická.

VIDEO: Nafotil by Peter Nagy akty? A co taková Klára Doležalová? Vyzpovídali jsme je na naši kameru.

Video
Video se připravuje ...

Nafotil by Peter Nagy akty? A co taková Klára Doležalová? Vyzpovídali jsme je na naši kameru. Michaela Nováková

Fotogalerie
42 fotografií