Transgender hvězda Jessica Alvesová, která přišla na svět coby obyčejný Brazilec Rodrigo, se v poslední době nejednou nechala slyšet, že by si ráda pořídila miminko. Dokonce plánovala, že vytvoří vlastní reality show Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life, pomocí níž by ráda našla životního partnera, se kterým by se mohla usadit. „Každý si zaslouží lásku ve svém životě. Já s tím potřebuji trochu pomoct. Je to jiné randit jako žena,“ svěřila se v polovině srpna serveru MailOnline. Skoro se zdálo, že Jessičiny obavy, že si nenajde adekvátního přítele, jsou již pasé!

V italském Miláně byla totiž viděna s pohledným brunetem, s nímž se vodila za ruku, a dokonce se s ním vášnivě líbala. Oním mladíkem je podle zahraničních médií Giacomo Urtis, jenž je – a to vás nejspíš nepřekvapí – plastickým chirurgem. MailOnlineu ale Alvesová tvrdila, že vztah mezi nimi je čistě kamarádský. „Před třemi lety jsme spolu sice měli poměr, ale nefungovalo to. Od té doby jsme ale opravdu skvělí přátelé,“ dušovala se Jessica, co s Urtisem dokonce společně nazpívala píseň Plastic World. Ta se, alespoň podle jejích slov, stala v Itálii a Španělsku hitem.

VIDEO: Jak je na tom umělý „Ken“ Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý „Ken“ Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Před rokem, kdy jsem zahájila svůj přerod v ženu, mi byl Giacomo velkou oporou,“ zdůraznila blondýnka, která si před časem nechala prodloužit své umělé lokny, jelikož právě dlouhé vlasy jsou prý podle ní „vrcholným symbolem ženskosti“. Onen polibek byl pouze spontánní záležitostí – pohledný Ital prostě neodolal, když se snažil zkrotit Jessičin výstřih, ze kterého jí málem vypadla ňadra. „Společně jsme opustili kadeřnický salon a šli jsme na oběd s přáteli do restaurace. Upravoval mi top, podíval se na mou tvář, řekl, že jsem krásná… a políbil mě,“ líčila Alvesová nadšeně.

Pozornost na sebe strhávala mimo jiné také svým velice odvážným outfitem: kratičkým korzetem, co zdůrazňoval její pas a bizarně zvetšené boky, a výstřihem tak hlubokým, že jí z něj lezla téměř celá podprsenka a obří silikonové poprsí, které se dralo bezostyšně ven. Díky dlouhému růžovému kabátku z průsvitné látky, co vypadal trochu jako župánek z lechtivých filmů, tak působila v italských ulicích málem jako přízrak… Mladý lékař, jenž jí, coby své časté klientce, dělal společnost, byl vedle ní ve své černé kožené bundě až nevšedně všední.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
106 fotografií