V tureckém Istanbulu jetransgender hvězda už více než měsíc. Podstupuje tam menší i větší estetické zákroky, jež by ji měly přiblížit k výsledku, jaký si představuje. Poslední operace se týkala nosu, v pořadí už dvanáctá této obličejové části. Zákrok podstoupila proto, že se jí špatně dýchalo. A protože se jedná o Jessicu, fanoušky provázela celým procesem, od vstupu do ordinace přes řezání, bolestné hojení až po výsledný produkt.

Video: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„V průběhu let jsem měla spoustu problémů. Prodělala jsem infekci chrupavky, ale co mi způsobovalo značné potíže, bylo, když použili chrupavku od dárce. Tím celé to drama před lety začalo,“ svěřila se britskému Mail Online.

Jessica také vysvětlila, proč měla nos tak malý a deformovaný. „Poslední operaci jsem měla loni v lednu v Íránu, doktoři mi předělali celý nos a odstranili všechnu chrupavku, proto byl tak scvrklý.“ Dodala, že doktoři v Istanbulu použili chrupavku z jejího ucha. „Teď se mi dýchá mnohem lépe,“ reagovala nadšeně. Kdy se dočká operace pohlaví, však reality hvězdička stále neví.

V červenci Alvesová šokovala prohlášením, že se chce stát matkou.  „Ráda bych měla dítě. Představuju si, že se starám o své miminko a po boku je mi někdo, kdo mě miluje a přijímá mě takovou, jaká jsem," oznámila britskému Daily Mail. K nalezení toho pravého si vypomůže vlastní reality show.

VIDEO: Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
117 fotografií