Jessica Alvesová, dříve Rodrigo či Roddy Alvesje centrem mnoha kontroverzí. Od své dvojnásobné proměny nejdříve na živoucícho Kena a posléze na Barbie až po rozsah chirurgických zákroků. Občas se stane, že na svůj instagramový profil s milionem sledujících vloží fotografii, která se ukáže silně upravená různými programy a aplikacemi. Před pár týdny ji na letišti načapali paparazziové, Alvesová jednu fotografii stáhla a zvětšila si na ní už tak enormní pozadí. Originál ovšem stále koloval internetem.

Nyní už bude horší nalézt pravdu, i tak se ale zdá, že Jessicu opět zachvátila nespokojenost nad vlastními křivkami a trochu si je poupravila. Tentokrát namísto zbytečné výplně pro změnu zeštíhlovala. Poslední snímek na instagramu ji zachycuje v tureckém letovisku Bodrum. Na sobě má blondýnka leopardí plavky, před sebou nedojedené ovoce a za stolem podivně zakřivené pozadí s nezdravě útlým pasem.

Video: Jak je na tom umělý „Ken“ Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

K příspěvku Alvesová napsala: „Ráda bych, kdyby mě lidé přijímali takovou, jaká jsem, ale uvědomuju si, že vyvolám silné reakce – vždycky to tak bylo. Ať už šlo o mé jméno, můj vzhled, moje rozměry.“ V komentářích se objevily dva proudy názorů, jeden chválil její „dokonalé“ křivky, druhý ji obviňoval z přehnaných a okatých úprav. Jessica pod náporem stále většího množství kritiky komentáře raději vypnula.

O pár hodin později se ve stejných plavkách ukázala v instastories; smyslně se tam kroutila a objektiv zamířila i na svůj pas, rozhodně ne tak tenoučký, jak ho znázornila dříve. Možná za vším stojí špatně, či spíše fikaně zvolený úhel, pokud by ale Jessica přece jen skutečně disponovala extrémním vosím pasem, musela by si nechat vyoperovat nejen některá žebra (což už v minulosti zvažovala), ale i orgány.  

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
114 fotografií