Konečný, jenž s prezidentkou Čaputovou randil zhruba rok, než jejich románek po volbách ztroskotal, se s dcerou herečky Anny Šiškové (60) začal scházet někdy v květnu letošního roku.

Pár svůj vztah neskrýval a často jeden druhého doprovázeli na různé kulturní akce spojené se svými kariérami. Oba se dušovali, že je spojuje mnoho koníčků a jsou spolu šťastni. Konečný pak s Nvotovou a jejím šestiletým synem Filipem dokonce sdílel domácnost. Rodinná idylka ale po třech krátkých měsících skončila.

Video: Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video
Video se připravuje ...

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje? Bára Horáková, Lukáš Červený

„S Petrem jsme se před měsícem rozešli,“ přiznala Nvotová slovenskému serveru cas.sk. „Řeknu vám k tomu jen to, že v tom nebyly žádné jiné ženy ani muži, jen jsme se více poznali a uvědomili si, že to nebude klapat,“ dodala zpěvačka. Ještě nedávno přitom tvrdila, že jim to spolu vydrží.

Stejného názoru byl i Konečný, který se nad svou novou partnerkou rozplýval. „Dorotku jsem nalezl jako nejkrásnější truhlu na dně oceánu. Vůbec mě nepřekvapilo, že je uvnitř poklad. Nevrátím ho,“ pověděl tehdy zamilovaně slovenskému Času. Poměrně brzo si to ale asi zase rozmyslel...

VIDEO: Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi

Video
Video se připravuje ...

Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií