Plavovlasá kráska Jennifer Lawrenceová, která se může pyšnit Oscarem za svůj výkon v romantickém snímku Terapie láskou, konečně prodala svůj přepychový, prosklený byteček v jednom z věžáků na Manhattanu. V roce 2016 ho přitom teprve zakoupila a zaplatila za něj 15,6 milionu dolarů, tedy více než 345 milionů českých korun. Již před rokem se ho však rozhodla dát do prodeje a částka, o jakou si řekla, byla o něco nižší: 15,46 milionů dolarů (342 milionů korun). Později sice sumu upravila na 14,25 milionu dolarů (315 milionů korun), o byt však nikdo nejevil zájem. Na konci roku 2019 proto šla ještě níž, na 12 milionů dolarů (265,5 milionů korun).

Po dalším půlroce se zájemce konečně našel a nemovitost, která do té doby říkala „pane“ herečce známé z fantasy série Hunger Games, si zakoupil. Libanonský bankéř Marwan Kheireddine ovšem Jennifer zaplatil „pouhých“ 9,9 milionů dolarů (219 milionů korun), což znamená, že na prodeji hollywoodská hvězda prodělala neuvěřitelných 5,7 milionů dolarů (126 milionů korun). Není divu, že se kupec objevil až po snížení ceny pod 10 milionů: do výsledné sumy se totiž nezapočítávají všechny poplatky, náklady na daně, pojištění bytu a jeho údržba, což majitele ročně vyjde na 100 tisíc dolarů (2,2 miliony korun).

VIDEO: Jak to slušelo Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrenceová
Autor: profimedia.cz
ové a jejímu hereckému kolegovi Robertu De Nirovi? Podívejte se sami!
Video
Video se připravuje ...

Jak to slušelo Jennifer Lawrenceové a jejímu hereckému kolegovi Robertu De Nirovi? Podívejte se sami! youtube.com

Nádherný byt za to však rozhodně stojí. Jde o podkrovní apartmán na Upper East Side o rozloze 378 metrů čtverečních, s vysokými stropy a obrovskými, všudypřítomnými okny, která nabízejí dechberoucí panoramatický výhled na celé město. Ten si je možné také vychutnat z rozlehlé, 278 metrů velké střešní terasy s umělým trávníkem, kde samozřejmě nechybí zastřešené posezení a gril, ideální pro party.

Půvabné bydlo má tři ložnice, čtyři koupelny, šatnu, obývací pokoj s domácím kinem a hernu. Nádherným bydlením, jaké si donedávna dopřávala jedna z nejzářivějších hvězd stříbrného plátna, se můžete pokochat v naší galerii…

VIDEO: Trendy vlny jako mořská panna podle Jennifer Lawrenceové: Jak na ně?

Video
Video se připravuje ...

Trendy vlny jako mořská panna podle Jennifer Lawrenceové: Jak na ně? David Hanuš

Fotogalerie
68 fotografií