Ve slavné sérii sice byla za brunetku, jinak ale Jennifer známe především jako půvabnou blondýnku, nyní již bohužel pro pány, zadanou. V sobotu si totiž na Rose Islandu v americkém Newportu řekla »ano« s obchodníkem s uměním jménem Cooke Maroney, s nímž je šťastná už od roku 2016. 

Z utajované veselky již unikly první fotky, zachycující především davy hostů, mezi nimiž nechyběly ani známé tváře z Hollywoodu. Na svatbu se sjížděli už od pátku večer a nenechali si ji tak ujít například Kris Jennerová (63), Sienna Millerová (37), či Emma Stoneová (30) známá například z muzikálu La La Land.

Nechyběla dokonce ani hvězda Charlieho andílků či Masky Cameron Diazová (47). Ta dorazila i s manželem Benjim Maddenem (40). 

Lawrenceová své zásnuby oznámila již letos v únoru a posléze se začala objevovat na veřejnosti s diamantovým prstýnkem na ruce. „Nebyla jsem ve stavu, kdy bych si řekla, že jsem připravená na vdavky, ale pak jsem potkala Cookea a chtěla jsem si ho vzít. Je to vzájemné. Je to můj nejlepší přítel, takže ho chci mít i oficiálně navždy,“ rozplývala se před časem nadšeně nevěsta v podcastu Catt Sandlerové (45).

VIDEO: Trailer: Hunger Games

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Hunger Games /Youtube/

Fotogalerie
46 fotografií