Své originální těhotenské fotografie zveřejnila zpěvačka hitu Anaconda v pátek na svém instagramu. Série snímků už stihla nasbírat celkově téměř 30 milionů lajků. „Láska. Manželství. Dítě. Překypuju vzrušením a vděkem,“ vzkázala fanouškům. O možném těhotenství mluvili fanoušci od té doby, kdy jí manžel Kenneth Petty ve zveřejněném videu hladil bříško. Minaj tehdy jiný stav popřela, ovšem teď už se nebála jít s pravdou ven.

Zpěvačka svým výběrem partnera na celý život vzbudila množství znechucených reakcí už loni, kdy se za Kennetha provdala, a oznámením těhotenství rozhořčení znovu rozvířila. Petty je v policejních a soudních kruzích znám jako registrovaný sexuální delikvent a vrah, jenž se ve vězení ocitl celkem 12x.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti .

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Kromě drobných přečinů má rapper na kontě znásilnění a je usvědčen ze zabití. První zločin spáchal v roce 1995 ve svých 15 letech. Obětí znásilnění se údajně stala jeho tehdy 16letá přítelkyně, kterou k pohlavnímu styku měl donutit ostrým předmětem. Tehdy mu byl přiřknut trest odnětí svobody v rozmezí 18–54 měsíců.

V roce 2006 úmyslně zastřelil člověka. Z deseti let ve vězení si odpykal sedm. V listopadu loňského roku byl znovu zatčen za to, že se po nastěhování do Kalifornie za svou manželkou nezaregistroval jako sexuální deviant, což dle soudu musí udělat v každém státě, do něhož se stěhuje. Na to Petty zapomněl. Bude-li nakonec usvědčen, může přijít až o prvních 10 let života svého potomka.

VIDEO: Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou.

Video
Video se připravuje ...

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií