Rajputovo bezvládné bylo nalezeno 14. června. Herec se oběsil na větráku, a přestože po sobě nezanechal dopis na rozloučenou, policie a rodina věří, že šlo o sebevraždu. Herec posledních šest měsíců bojoval s démony ve své hlavě, dokonce se nechal hospitalizovat v léčebně. Jeho zaměstnanci tvrdí, že se poslední tři dny svého života necítil dobře a měl problém s penězi.

Rodině kondolovalo mnoho hercových kolegů, krátký odstaveček na sociálních sítích mu věnoval i premiér Indie Naréndra Módí: „Bystrý mladý herec, který nás opustil příliš brzy. Exceloval v televizi a filmech. Jeho vzestup ve světě zábavy inspiroval mnoho lidí, zanechal po sobě několik nezapomenutelných výkonů. Jsem šokován jeho smrtí. Moje myšlenky jsou s jeho rodinou a fanoušky.“

VIDEO: Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka.

Video
Video se připravuje ...

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka. 

Rajput debutoval v roce 2013 ve filmu Kai Po Che!. Českému divákovi by mohl být povědomější z filmu Drive, který se v roce 2019 objevil na streamovací službě Netflix. Rajput dlouhodobě ovládal žebříčky nejpopulárnějších tváří Bollywoodu a získal nespočet ocenění v hlavních a vedlejších kategoriích různých soutěží a filmových festivalů. V listopadu se měl ženit.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií