Byli jako jednovaječná dvojčata, co dělal jeden, dělal druhý. Kamila Rundusová se netajila tím, že práci a partnerství je pro ně těžké oddělit a na svém vztahu tak musí oba neustále pracovat. 

Od chvíle, kdy jsme se poznali, na našem vztahu pracujeme. Hodně spolu mluvíme a komunikujeme, což může být pro některé muže trochu náročné, někdy se jim nechce nic řešit. Robi mě zná nejvíc ze všech lidí, jsme zcela propojeni. Oddělit partnerství, lásku a práci je pro nás dva docela těžké, na tom teď společně asi nejvíce pracujeme,“ svěřila se v březnu v pořadu Mixxxer show na Óčku Kamu.

Už tehdy naznačovala, že vztah není tak zalitý sluncem, jak to vypadá na sociální síti. V posledním roce se totiž kuchařka hodně změnila, už to nebyla ta „nabombená“ bezprostřední holka, která všechny bavila, ale čím dál víc zapadala do ezoteriky, motivačních programů a mudrovala nad životem. 

VIDEO: Michaela Dolinová vs. Veronika Žilková v kuchyni

Kamu od dubna nedala ani jednu společnou fotku s Robim, on taky ne, přitom byli na sociálních sítích velmi aktivní a v každém rozhovoru mluvili o tom, jak je jejich láska silná natolik, až hory přenáší. 

Prožíváme velice silné emoční období. Je to veliká životní změna a já bych to v této fázi nerada blíže komentovala,“ řekla Expres.cz potetovaná kuchařka. To nezní moc pozitivně, ale třeba si dvojice, která v karanténě uvázla v Americe, dala jen pauzu. 

Pohledný surfař před Kamu randil také s misskou Kateřinou Sokolovou

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?  

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií