Takhle potkáme hvězdy málokdy! Vyděšené, křehké, podléhající davové panice. Monica z Přátelsi váží svého zdraví natolik, že začala využívat ochranných pomůcek, které vidíme v první linii. Kromě nutné roušky a doporučených rukavic si nasadila klobouk s našitým štítem, který má poletujícím kapénkám zabránit kontakt s povrchem našeho obličeje, a společně s o něco méně chráněným kamarádem šla nakoupit do místního obchodu.

Coxová kromě absolutní ochrany proti covid-19 dosáhla i anonymity – až na jednoho dva paparazzi ji nikdo z nakupujících nepoznal a nechtěl po ní podpis nebo zarecitovat top 10 nejlepších Moničiných hlášek.

Vyděšenost a obezřetnost jsou sice namístě – Spojené státy se staly nejzasaženější zemí světa. Tohle ale Coxová trochu přehnala. Internetem se rozezněl výsměch, fanoušci si z herečky dělají srandu, někteří ji i kritizují. „Hloupější look jsem teda u celebrity neviděl,“ zaznělo v jednom komentáři na instagramu. „Příště by mohla vlézt do té plastové bubliny a valit se uličkami obchodu,“ podělil se se svým doporučením jiný fanda Přátel.

Fotogalerie
35 fotografií