Texaská country hvězda Kylie Rae Harrisová strávila několik posledních hodin před svou náhlou smrtí v autě, jímž cestovala po Novém Mexiku. Aby jí cesta lépe utíkala, vyprávěla svým fanouškům, kterých měla na instagramu téměř 30 tisíc, o svých nejbližších.

„Vypadám hrozně, ale to proto, že jsem plakala. Je dobré plakat. Právě jsem totiž přijela do města Taos v Novém Mexiku,“ svěřovala se pohledná blondýnka, která v těchto končinách prý dříve trávila spoustu času se svým otcem a sestrou. „Bydleli tady moji prarodiče a žije tu můj strýc. Ale všichni, co tu byli a které jsem znala, doslova všichni už zemřeli, včetně mého otce. Všichni, až na mého strýčka,“ štkala blondýnka.

Neméně mrazivý je i její poslední příspěvek na twitteru. „Palivo mi vydrží ještě 46 mil a já jsem 36 mil od nejbližší čerpací stanice. Milý Ježíši Kriste, nedovol, abych tady uvízla.“ O něco málo později v prokletém Mexiku nalezla smrt i sama Kylie, když došlo ke srážce tří automobilů. Kromě zpěvačky při nehodě zemřela i řidička druhého vozidla, sedmnáctiletá dívka. Podle policistů, kteří smrt mladé umělkyně potvrdili, hrál v autonehodě jistou roli alkohol, neupřesnili však, o kom ze tří možných řidičů je řeč. Šofér třetího auta vyvázl z nehody bez jediného škrábnutí.

Kylie, která v březnu vydala své poslední album, na němž se vyzpívává především z bolestné ztráty milovaného tatínka (v 54 letech podlehnul rakovině), své písně věnovala dceři Corbie (6). S otcem své dcery totiž zpěvačka dlouhodobě nežila a jako samoživitelka si moc dobře uvědomovala, že je dceři jedinou oporou a jediným zázemím. „Děsí mě představa, že je dost možné, že tu už nebudu, až bude moje dcera dospělá,“ prohlásila docela nedávno Harrisová v rozhovoru pro magazín Billboard a dodala: „Já ale chci poznat děti svých dětí…“

Pro malou Corbie byla na stránce GoFundMe okamžitě zřízená sbírka, která by měla pokrýt pohřeb i financovat její středoškolské a vysokoškolské studium. Během několika málo hodin se na jejím účtu objevila částka ve výši 27 tisíc dolarů (více než 630 tisíc korun) a stále se navyšuje…

Fotogalerie
15 fotografií