Cože, Tom Felton randí se svou hereckou kolegyní Emmou Watsonovou?! Obě hvězdy filmové série Harry Potter se sice znají celou řádku let, zdá se však, že v posledních měsících si jsou více než blízcí. Všem spekulacím notně nahrály nejnovější příspěvky na sociálních sítích Toma Feltona a především jejich společná dovolená v Jižní Africe. O víkendu se například tito dva ukázali společně v objetí na pláži, a Tom pak navíc sdílel svůj snímek, na němž má tričko s nápisem „Women do it better“ (což by se dalo volně přeložit jako „Ženy to dělají lépe“). Fotku podle popisku pořídila zarytá feministická bojovnice Emma!

Krátce předtím Tom rovněž sdílel momentku, na níž dává Emmě lekce hry na kytaru, a neodpustil si poznámku, že se rychle učí – což u představitelky šprtky Hermiony rozhodně nikoho nepřekvapilo. Na snímku jsou ale oba dva mladí lidé pouze v pyžamu a Tom romanticky vede Emminy prsty po štíhlém krku kytary. Kromě toho Watsonová, která na plátnech kin naposledy zazářila jako Belle v Krásce a Zvířeti, nedávno přiznala, že byla do Feltona v dětství zamilovaná. Že by mezi nimi jiskra znovu přeskočila, a oni se rozhodli svůj vztah rovnou posunout na další úroveň?

Tohle by zkrátka ani spisovatelka J. K.  Rowlingová (54) nevymyslela! Celá řada fanoušků sedmi knih a osmi filmů o brýlatém čarodějovi, který se postaví samotnému pánovi zla, jehož jméno se nesmí vyslovovat, je o tom, že mezi Hermionou Grangerovou a Dracem Malfoyem něco je, ale bytostně přesvědčena. Vznikla dokonce celá řada povídek a obrázků, které popisují milostný a občas i mírně pornografický vztah „mudlovské šmejdky“ a arogantního blondýna, jenž se pyšní svou čistou kouzelnickou krví. Zkuste si někdy vygooglit slovíčko „dramione“, což je ve světě fanfiction a fanartů spojení jmen Draco a Hermiona…

VIDEO: Trailer: Harry Potter - Relikvie smrti, část druhá

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Harry Potter - Relikvie smrti část druhá /Youtube/

Fotogalerie
54 fotografií