Ještě na začátku letošního roku se šuškalo, že Watson chodí s hercem Chordem Overstreetem (29) ze seriálu Glee a v červnu byla dvojice dokonce načapána při polibku v Los Angeles. Jenže teď už srdce krásné herečky patří zřejmě někomu jinému.

Jejím vyvoleným je úspěšný podnikatel Brendan Wallace, spoluzakladatel firmy Cabify (latinskoamerické verze Uberu) a investiční společnosti Fifth Wall. Ani jeden z nich vztah sice nekomentoval, hrdličky spolu ale už dokonce vyrazily na dovolenou do Mexika.

Právě tam je na rande v restauraci v Cabo San Lucas načapali paparazzi. „Políbili se přes stůl a vypadali velmi vášnivě. Ona měla velký úsměv na tváři, takže je do něj určitě zamilovaná. Hodně si povídali a společně se smáli. Vypadali jako velmi šťastný pár, který si užívá dovolenou,“ vylíčil pro E! News svědek jejich dostaveníčka.  

Podle magazínu se Emma a Brendan ubytovali v rezortu u moře a hodně času trávili u soukromého bazénu. Když se zrovna nedívali do telefonů, hladili se po zádech a dost se k sobě měli. Absolvent Princetonu a Stanfordu si dopřál margaritu, jinak ale páreček neměl žádné speciální požadavky ani manýry. Na výlet se prý společně vypravili na ranč, kde si vyzkoušeli jízdu na motorkách i na velbloudech.

Představitelka Hermiony si prostě umí vybrat. V minulosti se sice spekulovalo, že prožila románek s princem Harrym (34), ovšem ani Wallace není špatná partie. Jeho jmění je totiž odhadováno na 25 milionů dolarů (v přepočtu zhruba 560 milionů korun).

VIDEO: Ukázka z filmu The Circle, v němž si zahrála i Watson!

 

Fotogalerie
98 fotografií