Britský herec se v pondělí na Instagramu pochlubil snímkem, v němž je oděn v elegantním černém obleku s motýlkem a po svém boku má svou novopečenou manželku Angelu Jones v bílých krajkových šatech a s kyticí bílých růží. Dvojice se podle všeho vzala někdy během víkendu v překrásné zahradě v Itálii.

Vše nepřímo práskl sám Lewis, když na Twitteru vtipkoval: „Nejenže jsem propásl kapelu Arctic Monkeys v L.A., ale teď vystupovali v Itálii ve stejnou dobu, co jsme tam byli. Ale moje žena mě místo toho donutila si ji vzít. Jsem rozzuřený.“ Ve skutečnosti má ale jistě velkou radost. K veselce už mu navíc popřála řada kolegů a mezi nimi i jeho filmový sok Draco Malfoy alias Tom Felton (30).

S Američankou, která píše lifestylový blog a živí se i plánováním společenských akcí, se Matthew ostatně zasnoubil již v listopadu 2016. Jen čtyři měsíce poté, co byl dořešen její rozvod s prvním manželem, uvedl web TMZ.

Zamilovaná dvojice se ale původně seznámila shodou okolností díky Harrymu Potterovi. Představitel Nevilla Longbottoma blondýnku potkal v lednu 2016 na akci Wizarding World neboli Čarodějný svět Harryho Pottera ve filmovém studiu Universal v americkém Orlandu, kde byla pracovně.

VIDEO: Ukázka z filmu Harry Potter a Relikvie smrti

Video
Video se připravuje ...

Harry Potter a Relikvie smrti /Youtube/

Fotogalerie
31 fotografií