Podle magazínu The Sun bude bývalá manželka nejslavnějšího anglického kriminálníka Charlese Bronsona Paula Williamsonová uložena k věčnému spánku 19. srpna, tedy v den, kdy by herečka známá například z nekonečného britského seriálu Coronation Street oslavila devětatřicáté narozeniny.

Williamsonová byla objevena svým přítelem Peterem Jonesem (53) na posteli bez známek života jenom pár hodin poté, co její exmanžel veřejně prohlásil, že by se rád znovu oženil. Přestože Jones, pracující jako řidič kamionu, okamžitě volal pohotovost, záchranáři už nemohli herečce nijak pomoct. V 7 hodin ráno byla oficiálně prohlášená za mrtvou.

Podle prvotního ohledání byla smrt Williamsonové přirozená, až po pitvě se však všichni její příbuzní – a taktéž média, s nimiž Jones pilně komunikuje – dozví, co bylo skutečnou příčinou jejího skonu. Podle Jonese tmavovlasá herečka zemřela ve spánku. On sám tu noc trávil na gauči, zatímco jeho partnerka spala v posteli o patro výš. Že je něco zatraceně v nepořádku, zjistil až ráno, kdy si k ní šel lehnout.

„Zpanikařil jsem, hned jsem věděl, že není něco v pořádku,“ popisuje mrazivé chvíle. „V milisekundě jsem k ní přiskočil. Ležela na zádech a už byla studená. Políbil jsem ji na krk, tak, jak to měla ráda. Jemně jsem zatřásl její rukou, pak nohou. Nemohl jsem ji probudit… Byla celý můj svět, můj život. Nedokážu přestat plakat.“

V narozeninový den chtěl údajně Jones uspořádat pro Williamsonovou velkou grilovačku a netajil se ani svými plány ji požádat o ruku. Přestože spolu chodili teprve od února letošního roku, jejich láska byla podle Jonese „velmi intimní a silná“. Místo zahradní párty ale nyní čeká zničeného kamioňáka mnohem smutnější program.

Mnohokrát odsouzený lupič a vyděrač Bronson, který se s herečkou rozvedl kvůli nevěře, vyjádřil přání se na pohřbu expartnerky objevit. A podle britských zákonů by mu to mohlo být umožněno. „Rád bych ho tam viděl,“ nechal se slyšet i Jones. „Měla to být první osoba, které se Paula chtěla svěřit s tím, že se budeme brát. Chovám k němu velký respekt,“ překvapil Jones upřímným vyjádřením.

VIDEO: Poslední záběry Prince (†57) před smrtí: Zpěvák se předávkoval opiáty

Fotogalerie
14 fotografií