Půvabná plavovláska Joanna Krupová na svém instagramu sdílela rozesmáté selfie s pozitivním těhotenským testem a k němu napsala: „Ahoj, lidi! Jen jsem chtěla sdílet tuhle úžasnou novinku s vámi se všemi. Můj manžel Douglas a já jsme nadšeni z této nové životní etapy a už se nemůžeme dočkat, až se konečně setkáme s naším malým andílkem!“ A už se dokonce stihla pochlubit i miniaturním těhotenským bříškem, které se už teď, alespoň podle jejích slov, den ode dne zvětšuje.

Tahle blondýnka, která se před kamerami ráda svléká, se sice neplánovala stát mladou maminkou a ani se dlouhá léta necítila být na mateřskou roli připravená, moc dobře si přitom ale uvědomovala, že by mohla později litovat. „Člověk nikdy neví, co mu život přinese. Co když přijde ten pravý čas na děti ve chvíli, kdy už je sami nemůžete mít?“ dumala před pár lety při rozhovoru pro magazín Life & Style, a dodala, že ona si pro jistotu svá vajíčka nechala ve svých pětatřiceti letech zmrazit.

A ta se jí nyní zatraceně hodila, aby teď mohla svému druhému manželovi, mediálnímu magnátu Douglasovi Nunesovi (40), dát vytoužené miminko. Modelka, mezi jejíž koníčky patří boj za práva zvířat společně s organizací PETA, byla předtím čtyři roky vdaná za francouzského podnikatele Romaina Zaga (46), manželství ale zůstalo bezdětné a ona se s ním v roce 2017 rozvedla. Až poté prý kápla na muže svého života.

Tahle rodačka z polské Varšavy si zkrátka žije v USA svůj „americký sen“ se vším všudy. Za velkou louží se prosadila jako modelka a televizní celebrita, fotila pro spoustu magazínů včetně Playboye, zahrála si například v komedii Pravá blondýnka či Scary Movie 4 a objevila se i v taneční soutěži Dancing with the Stars či reality show The Real Housewives of Miami. A nyní se zde její rodina rozroste o dalšího člena!

Fotogalerie
29 fotografií