Na čtvrteční premiéře filmu "Pokémon Detective Pikachu" mohli všichni přítomní nechat na hvězdném hereckém páru oči. Herečka Blake Lively totiž zářila štěstím, když se fotila vedle svého sexy manžela Ryana Reynoldse a představila své již celkem velké těhotenské bříško. 

Třetí těhotenství je pro média velkým překvapením, protože oba herci se snaží držet mimo zájem médií a své soukromí si velmi střeží. Rodiče dvou dětí, dcer Inez (2) a James (4), se ale v minulosti přeci jen o svých dětech rozpovídali. 

„Naše povolání jsme si s manželem vybrali sami, má to ale vedlejší efekt, a to ztrátu soukromí. Naše děti zatím možnost zvolit si, jestli toho kolotoče chtějí být součástí, neměli. Takže se jim snažíme zajistit normální dětství, takové jaké jsme měli my," svěřila se Blake pro magazín Marie Claire. 

Jejich manželství patří mezi nejstabilnější ve světovém šoubyznysu. Některá média je dokonce přezdívají jako noví 'Brad a Angelina'. „Blake, jsi pro mě naprosto vším. Ta nejlepší věc, která se mi kdy stala. S tebou je všechno lepší. Dala jsi mi dvě naprosto úžasné děti. Kvůli tobě jsem takovým otcem, jakého jsem si vždy přál, a to jsem si myslel, že mám potenciál spíše na vtipného strýčka," vyznal se své manželce veřejně Reynolds, když přebíral svou hvězdu na losangeleském chodníku slávy.

Blake Livelyová se proslavila především rolí Sereny van der Woodsenové v seriálu Super drbna (Gossip girl) a Ryan Reynolds zazářil hned v několka úspěšných filmech, jako například 3:15 zemřeš, Méďa nebo Návrh. Největší slávu mu ale přinesla až hlavní role komiksového Deadpoola. 

VIDEO: Krásné outfity Blake Livelyové

Video
Video se připravuje ...

Krásné outfity Blake Lively. Youtube.com_Hairstyles & Fashion/BPŽ

Fotogalerie
69 fotografií