Ve čtvrtek od 17 hodin měla v pražském Tančícím domě proběhnout autogramiáda Pamely Andersonové. Jenže z toho nakonec sešlo! „S lítostí oznamujeme, že autogramiáda Pamely Andersonové se ve čtvrtek 30. května NEUSKUTEČNÍ. Naše červnová coverstar se musela z vážných rodinných důvodů omluvit,“ uvedl na facebooku časopis Vogue, pro který měla kráska fotit. Informace se objevila jen krátce po 17. hodině. Konkrétní problémy Pamely, kvůli nimž se na cestu vykašlala, nebyly zatím zveřejněny.

Kanadská prsatice se původně měla vyfotit pro česko-slovenskou verzi časopisu Vogue ve stylu komiksové hrdinky ze známého českého filmu Kdo chce zabít Jessii?, kterou v šedesátých letech minulého století ztvárnila Olga Schoberová (76).

Američanka o sobě tvrdí, že už dávno není jen tvářičkou pánských časopisů a Pobřežní hlídky, ale také inteligentní ženou, kterou pálí vážná témata. Celý můj dospělý život se odehrával na bitevním poli, musela jsem přesvědčit ostatní, že nejsem pouze sexsymbolem, ale mám také co říct,“ prohlašovala.

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka. youtube.com, NBC

Fotogalerie
58 fotografií