Známá hvězda ze sousedního Slovenska a rodák z Prešova, tedy Peter Nagy, se za ta léta, co aktivně působí v šoubyznysu, skoro vůbec nezměnil. I když mu přibyly nějaké ty vrásky, pořád je to ten štíhlý, kudrnatý sympaťák s jasně modrýma očima, jehož sametový hlas a chytlavé písničky dostávaly do kolen celé generace československých dívek a žen. Jelikož se ale s přibývajícím věkem jeho forma udržuje stále hůře a hůře, chodí si tužit tělo do posilovny.

„Chodím do stejného fitka už 11 let,“ přiznal slavný umělec a interpret hitů Kristínka iba spí, Láska je tu s nami nebo Sám s nohami na stole. A přestože je to vlastně zahraniční celebrita, oblíbená místa na cvičení má i u nás, a to dokonce v pražských Vysočanech. „Pokud jsem v Praze, tak sem vždycky zajdu. Už kvůli cvičení, tak kvůli kamarádům. Vím, že tu potkám Petra Koláře, Dominika Haška a další lidi z branže. A pak především trenéři jsou fajn, jsou pozitivně naladění a dovedou nás pořádně prohnat.“

S přáteli a kolegy (nejen) z hudební branže pak u posilovacích strojů dokáže probírat nejrůznější témata, například si prý může postěžovat na byrokracii kolem koncertů, kterou Peter bytostně nesnáší. A že si jí užije až, až! V tuto chvíli totiž dodělává své nejnovější album a chystá se na výroční koncertní šňůru nazvanou Peter Nagy 60 tour. A co s chlapy takhle nad činkami probírá nejčastěji? „Ženské, auta, vtipy a… ženské,“ smál se plavovlasý zpěvák.

VIDEO: Peter Nagy: Mám rád všechny ženy

Video
Video se připravuje ...

Peter Nagy: Mám rád všechny ženy Michaela Nováková

Fotogalerie
17 fotografií