Amber Heardová si single život dlouho neužila. Velice krátce po svém posledním rozchodu už totiž začala randit s argentinským režisérem Andym Muschiettim. Již nějakou dobu se o jejich vztahu spekulovalo, nicméně až teď s ním byla hlavní ženská hrdinka filmu Aquaman spatřena ruku v ruce, a fotografům se dokonce podařilo vyfotit jejich polibek. Herečka, která se netají svou bisexualitou, tuto informaci nakonec oficiálně potvrdila.

Snad jí tento vztah vydrží déle, než všechny její minulé romance - manželství s „pirátem z Karibiku“ Johnnym Deppem skončilo po pouhých patnácti měsících rozvodem a soudními tahanicemi, jelikož ho Amber nařkla z domácího násilí. S milionářem a zakladatelem legendární Tesly Elonem Muskem (47) se rozešla loni v únoru a dlouho nezůstala ani po boku obchodníka s uměním Vita Schnabela.

Andrés Muschietti je režisérem hororů Máma či To, tedy nejnovější filmové adaptace stejnojmenné knihy Stephena Kinga. Minulý rok ostatně natočil i druhý díl tohoto velice úspěšného kusu, Kapitolu 2. Na scénu by se měl letos vrátit hrozivý klaun Pennywise v podání Bill Skarsgårda (28), dětští hrdinové však v pokračování budou dospělými, a tak je nahradí například James McAvoy (39), Jessica Chastainová (41) nebo Bill Hader (40).

VIDEO: Drdol podle Amber Heard: Inspirace pro účes na ples!

Video
Video se připravuje ...

Drdol podle Amber Heard: Inspirace pro účes na ples! David Hanuš

Fotogalerie
31 fotografií