Podle jedné z teorií se herec připravuje na filmovou roli. Mnozí jeho kolegové již dříve dokázali, jak daleko mohou pro realistické ztvárnění role dojít. Jedna z komentátorek na Twitteru například připomněla herce Matthewa McConaughey, který pro svou postavu v oskarovém snímku Klub poslední naděje také k nepoznání zhubl. Ve filmu hrál muže nakaženého HIV.

Podobně se má Depp zúčastnit natáčení filmu o profesorovi umírajícím na rakovinu s názvem Richard Says Goodbye. Je možné, že změnil svou postavu pro tuto roli, neboť skutečně připomíná rakovinového pacienta. Depp byl v posledních letech kritizován za své výkony ve filmech, které byly spíše podprůměrné, proto by dávalo smysl, že se rozhodl svou pověst napravit vážnou rolí.

Této hypotéze odporuje fakt, že film se začal natáčet v červenci 2017, což by dávalo Deppovi dost času se zocelit, navíc se jedná jen o menší nezávislý snímek. Další teorie hercovy podoby jsou už poněkud temnější. Spekuluje se, že by mohl mít problémy s alkoholem, což by vysvětlovalo jeho podivné chování na premiéře filmu Vražda v Orient expresu, kde prý sotva chodil, a výstup v pořadu The Graham Norton show.

O alkoholismu mluví i jeho exmanželka Amber Heard (32), která po rozvodu veřejnosti sdělila, že to Johnny s chlastem rád přeháněl a často se pod vlivem uchyloval i k domácímu násilí. Sám herec a jeho okolí však jakékoliv podobné obvinění tvrdě odmítá.

 

Fotogalerie
16 fotografií

Video: 2011- Opilý Johnny Depp se skácel k zemi

Video
Video se připravuje ...

Video: Opilý Johnny Depp se skácel k zemi /Youtube/