Zatímco sám Chlopčík se ke svému vynucenému odchodu vyjadřuje sporadicky, manželka Brigita nijak nezastírá, že StarDance bez něj už nebude ono.

„Tak už je to venku... Nejde o život, je to taková banalita, jen si myslím, že přinejmenším ztratí sledovanost,“ je přesvědčena.

První domácnost, kde se už StarDance ladit nebude, už zná. „My doma určitě ne, to je minus tři,“ svěřila se Chlopčíkova atraktivní polovička, která dění na televizním parketu prožívala a s dcerou Victorií (15) ho pravidelně komentovaly na sociálních sítích.

 

Video
Video se připravuje ...

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Česká televize si ale dál stojí za svým rozhodnutím. „V historii StarDance se v porotách představilo celkem šestnáct osobností. Například Vlastimil Harapes, Michael Kocáb nebo Jan Révai. Změny ve složení poroty tedy nejsou vůbec ničím neobvyklým. Už teď mohu potvrdit, že se v připravované řadě vrátí Jan Tománek, který nahradí Zdeňka Chlopčíka. Ten v dosavadních dvanácti ročnících zvládal svoji roli skvěle a za to mu patří dík,“ sdělila Blesku kreativní producentka Lucie Kapounová.

Fotogalerie
55 fotografií