Zdeněk Chlopčík, který hodnotil taneční páry od samého začátku v roce 2006, jde definitivně z kola ven! Televize ho postavila před hotovou věc – a to ještě prý jen po telefonu! „Změny ve složení poroty nejsou vůbec ničím neobvyklým. Už teď mohu potvrdit, že se v připravované řadě vrátí Jan Tománek, který nahradí Zdeňka Chlopčíka. Ten v dosavadních dvanácti ročnících zvládal svou roli skvěle a za to mu patří dík,“ potvrdila kreativní producentka ČT Lucie Kapounová. Pro pořádek: Tománek už páry také hodnotil, v posledním ročníku však tančil s Ivanou Chýlkovou (60)!

Anketa

Co říkáte na konec Chlopčíka ve StarDance?

Jsem rád/a
Nejsem rád/a

A byl to právě loňský ročník, kdy to mezi porotcem Chlopčíkem a soutěžícím Markem Adamczykem pořádně jiskřilo. Poté co oblíbený herec vyslechl hodnocení za paso doble, které zatančil s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou, došlo i na sprosté slovo.  „Nádherný výraz, mělo to příběh, byl tam fantastický kontakt. Ty kroky, jak budeš chodit se psem, byly fantastické. Ale při tom pasu to tam nebylo, tebe by tolikrát napíchnul ten býk, že bys měl propíchnutý zadek,“ prohlásil Chlopčík směrem k Adamczykovi. Tomu v tu chvíli ujely nervy a vyhrkl: „A ku*va!“

A nebyla to jen tato výjimečná situace, kdy Adamczyka hodnocení poroty rozhodilo. „Cítím se blbě. Měl jsem ze včerejšího quickstepu moc dobrý pocit. Zatančili jsme to tak, jak jsme chtěli, všechny pasáže, se kterými jsem měl občas problémy, mi vyšly, Lenka chytla mimino, což bylo zase něco, z čeho měla strach ona a... Dostali jsme tři šestky, “ povzdechl si po zatančeném quickstepu. „Jde to těžko, chybí mi motivace,“ svěřil se tehdy Marek s tím, že nemohl kvůli hodnocení poroty spát. 

Video
Video se připravuje ...

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na Adamczykově instagramu se v průběhu tréninků na StarDance objevilo i video, zachycující polonahého tancujícího muže s popiskem, že takto se herec připravuje doma. Podoba muže na videu s obávaným porotcem byla podle něj jen náhodná. „A ne, toto není pan Chlopčík, kontroloval jsem to,“ rýpl si tehdy Marek Adamczyk, který ze soutěže vypadl v 6. kole.

Fotogalerie
72 fotografií