Vlna překvapení se přehnala přes fanoušky StarDance, když se dozvěděli o neočekávaném odchodu Zdeňka Chlopčíka, jednoho z nejvýraznějších členů poroty, který show provázel celých dvanáct sezón. Odstranění tak výrazné osobnosti z porotcovského panelu vyvolalo řadu otázek i dohadů.

Česká televize potvrdila, že Chlopčíkovo místo zaujme Jan Tománek(46), který již v minulosti porotcovské křeslo okusil. Tento krok přišel jako součást obměny, která se v historii show děje pravidelně, jak potvrdila kreativní producentka Lucie Kapounová. Ale co na to sám Chlopčík?

Jeho reakce byla stručná: „Dobrý den, oficiální zprávu ke Star Dance vydala ČT. Je to rozhodnutí ČT a já se k němu nemám důvod vyjadřovat. Mějte krásný den," prohlásil. S těmito slovy Zdeněk Chlopčík uzavřel kapitolu své účasti v show, aniž by prozradil víc o svých pocitech nebo přesných okolnostech svého odchodu.

Fanoušci tak budou muset respektovat, že si detaily celého tohoto rozchodu s pořadem nechal pro sebe. Reakce veřejnosti na Chlopčíkovo prohlášení je smíšená. Někteří ho podporují a vyjadřují politování, že show opouští tak charismatický a přísný člen poroty. Jiní jsou zvědaví na novou energii, kterou do poroty přinese Jan Tománek.

Video
Video se připravuje ...

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií